Aangenaam! Mijn naam is Isabel van Rijswijk (1989).

Ik studeer Fotokunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hiervoor studeerde ik Photographic Design aan de Fotovakschool in Rotterdam.

Ondertussen werk ik aan fotoprojecten, zowel in opdracht als eigen werk.

Of het nu gaat om kinderfotografie, fashionfotografie, zakelijke fotografie of het fotograferen van evenementen. Ik zie in iedere shoot een nieuwe uitdaging om mooie, pure en tijdloze beelden te maken.
Ook leg ik heel graag de belangrijkste momenten uit iemands leven vast, denk hierbij aan uw bruiloft of uw zwangerschap.

Heeft u een wens om foto’s vast te laten leggen en bent u benieuwd wat ik daarin kan betekenen? Neem dan contact met mij op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken voor een fotoshoot op maat.

Naast mijn werk als fotografe, werk ik parttime in de psychiatrie. Hier zet ik fotografie in als middel om herstel te bevorderen. Zo kan ik met fotografie een bijzondere bijdrage leveren aan de verwerking en acceptatie van moeilijke en pijnlijke ervaringen. Ik maak foto-verhalen, die aanleiding zijn voor dialoog en reflectie met cliënten. Zo helpen foto’s om een eigen verhaal te vertellen, wat soms in woord te moeilijk is.

Wilt u hierover meer weten of heeft u andere vragen?

Neem dan graag (vrijblijvend) contact met mij op.

Hartelijke groet,

Isabel

 

+31 6 51387397
info@isabelvanrijswijk.com